Usos lingüístics

L'estudi dels usos lingüístics de la població i les seves interrelacions amb la composició nostra societat andorrana és una línia nostra de recerca molt consolidada.

Des del 2009 el Grup de Sociologia  —per encàrrec del Departament de Política Lingüística del Govern d'Andorra— ha estat l'encarregat de fer les onades de l'enquesta sobre els usos lingüístics de la població d'Andorra.

Es preveu que el 2022 es farà una altra onada d'aquesta enquesta, que és l'estudi longitudinal de més abast d'Andorra, ja que la primera edició es va fer l'any 1995.

A més, durant aquests anys s'han elaborat diversos treballs i articles en relació amb aquesta temàtica.

INFORMES I PUBLICACIONS:

ARTICLES:
A Andorra Recerca i Innovació creiem en l’ètica en la tecnologia i en l’ús raonable i no abusiu de les dades. Per això, aquest portal web únicament utilitza “cookies” pròpies necessàries per al seu funcionament. No recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni emmagatzema dades per a estadístiques o millores de l’experiència d’usuari. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la nostra que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.