Relacions laborals

Aquest projecte pretén abastar les claus bàsiques de l’estructura i la dinàmica del treball a Andorra des d'una primera aproximació sociològica.

L'anàlisi del món laboral i les relacions socials en el mercat de treball són uns dels camps fonamentals per entendre les societats actuals. 
Des dels inicis del Centre de Recerca Sociològica de l'Institut d'Estudis Andorrans es van dedicar molts esforços per analitzar tant els elements estructurals que defineixen el sistema laboral com la dinàmica laboral andorrana, basada en les interaccions entre els diferents col·lectius i individus, i en les relacions que es fan i es desfan, que evolucionen i involucionen, que romanen o canvien.

INFORMES I PUBLICACIONS:

ARTICLES:
A Andorra Recerca i Innovació creiem en l’ètica en la tecnologia i en l’ús raonable i no abusiu de les dades. Per això, aquest portal web únicament utilitza “cookies” pròpies necessàries per al seu funcionament. No recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni emmagatzema dades per a estadístiques o millores de l’experiència d’usuari. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la nostra que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.